Despre

Olguța Necula 

Logoped/ Psiholog cu drept de liberă practică în psihopedagogie specială

Absolventă a Facultății de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specializarea Psihopedagogie Specială şi a programului de Master “Terapia logopedică în procesele de comunicare” din cadrul Universităţii Bucureşti, cu experiență în terapia logopedică a copiilor diagnosticați cu diferite tulburări de limbaj.

Site-ul se adresează specialiștilor din domeniul logopediei, psihopedagogiei speciale, educatorilor, învățătorilor și părinților, oferind o varietate de materiale, fișe de lucru utile în stimularea limbajului, dezvoltarea vocabularului, corectarea tulburărilor de pronunție și însușirea abilităților de citit-scris. Materialele sunt în format pdf și se pot descarca în mod gratuit.

Materialele disponibile pe site pot fi utilizate numai în interes personal si pot fi distribuite sub forma de link. Sunt interzise preluarea, copierea, modificarea materialelor pe alte site-uri sau reţele de socializare fără acordul explicit al autorului, orice încălcare a acestei prevederi fiind pedepsită conform legislaţiei în vigoare.

Contact: olgutanecula@yahoo.com